Barion Pixel
HU / EN

Angyalhaj szett

8 900 Ft

Elfogyott

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 14 g
Méretek 22 × 5 cm
anyaga

rózsakvarc, vörösréz

stílus

fantasy, irodai

típus

fülbevaló, nyaklánc

viselő

női

Ez a nyaklánc már elkelt. Mivel egyedi tervezés, nem készült és nem is készül már belőle másik. De ne csüggedj, számos más egyedi tervezésű ékszert is találsz nálunk. Bízunk benne, hogy akad köztük olyan, amely ugyanennyire megtetszik majd!

Egyedi Tervezések
Ezeket az éteri és rendkívül nőies ékszereket akárcsak egy barokk festmény inspirálta volna: a rézdrót óaranyra emlékeztető színe kikezdhetetlen túlvilági nyugalmat, gondtalanságot és békét sugall. Remekül kiegészíti a díszítő gyöngyök ártatlan halvány arcpír-rózsaszínjét, szabálytalan tekeredésük pedig féléken rejtőzködő angyalok és játékos erdei nimfák göndörödő hajának bájos loknijait idézi. Hallod csengő nevetésük visszhangját?

Medál:
Súly: 10 g
Lánc hossz: 22 cm

Fülbevaló:
Súly: 4 g
Hossz (akasztó nélkül): 5 cm

Angyalhaj szettünk egy antikolt vörösréz nyakláncból, egy medálból és a hozzá tartozó fülbevaló párból áll, utóbbiak hasonló drótfűzés-fonás technikával készültek. Az elegáns csillogású rézdrót furfangosan csavarodik egy-egy szem rózsakvarc gyöngyszem köré. A lánc és a fülbevalók is kampós megoldással rögzíthetőek.

Ápolás

A Merch-Hunter legtöbb termékéhez hasonlóan ezek is kisszériás kézműves ékszerek, amelyek egyediségét garantáljuk. Nincs két teljesen megegyező belőle, hiszen a készítő legjobb szándéka ellenére sem ugyanúgy hajlik minden esetben a drótszál. Mindig akadhat egy kis eltérés a mintázatban, vagy a felhasznált ásvány árnyalatában, ami izgalmassá és egyedivé teszi az adott darabot.

Az ékszerek anyaga miatt azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek őket, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz bennük. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszereidet, amibe a krémek és parfümök is beletartoznak. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhatnak. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni őket, hogy a fém részek visszakapják természetes ragyogásukat. Antikolt vörösréz esetén nem kell tartanod attól a természetes, könnyen lemosható elszíneződéstől sem, amit a vörösréz ékszerek okozhatnak.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angyalhaj szett” értékelése elsőként

Az alkotó: Mithrillion

Hiszek az Egyediben, életben tartom a Hagyományt és teret engedek a Fantáziának! Ez a hitvallásom, ez vezérli húsz éves törekvéseimet egy többezer éves szakmában. Akik ismernek, tudják, hogy Középfölde szeretete indított el az ötvösség felé.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Mithrillion_logokep

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >