Barion Pixel
HU / EN

Láncfátyol fülbevaló

14 000 Ft

Elfogyott

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 12 g
Méretek 8 cm
anyaga

sárgaréz, üveggyöngy

stílus

fantasy, irodai

típus

fülbevaló

viselő

női

 

A dekoratív Láncfátyol fülbevalót a közel-keleti szultáni udvarok hangulata inspirálta. Ha téged is vonz a varázslatos kelet misztikus világa és szereted a hosszú fülbevalókat, ezzel a darabbal megteremtheted a megfelelő érzést. Feldobja a legegyszerűbb hétköznapi vagy munkába járós öltözéket is, de egy elegánsabb alkalmi ruha kiegészítőjeként is megállja a helyét, aminek számos elismerő pillantást köszönhetsz majd.

A fülbevaló chainmaille, vagyis láncszövés technikával készült. Középső része csillogó sárgaréz karikákból fonódik össze fordított háromszög alakban, akár egy szemérmes háremhölgy arcát takaró áttetsző, könnyű drapéria. A tetejénél egy ovális bordó színű üveggyöngy foglal helyet és figyeli átható tekintettel a történéseket, az aljánál pedig egy ugyanolyan anyagból készült, simára csiszolt hosszúkás gyöngyöt ölel körül védőn a sárgaréz drótszál, ami egyébként a stabilabb rögzítést is szolgálja. Kampós akasztóval könnyedén a fülbe illeszthető. 

Egyedi dizájn

Minden ékszerünk kézműves munka, így mindegyikük egyedi is. Hiszen nincs két egyforma ásvány, bőr mintázat vagy kalapácsütés. A Láncfátyol fülbevaló minden kézzel formált láncszeme is egy-egy külön forma, ahogy a dárdagyöngyök köré tekeredő sárgaréz drótok sem hajszálpontosan ugyanúgy kunkorodnak. Ami azonban közös minden Merch Hunter ékszerben, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készült.

 

Ápolás

A fülbevaló sárgarézből készült, ezért azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom és ne fürödj vagy szaunázz benne! Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek és a parfümök is beletartoznak. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy visszakapja természetes ragyogását.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Láncfátyol fülbevaló” értékelése elsőként

Az alkotó: Terralegenda

Hú, mennyi türelmed van, mondják, én meg mosolygok magamban, mert tudom, hogy nincs. Inkább kitartásom van. Különböző mitológiák, kvázi-középkor, steampunk – szívesen vándorlok térben és időben, vadászom, ami szép, tartalmas, és felfelé emel.
Tudj meg többet alkotóinkról >
TerraLegenda-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >