HU / EN

Orgona Altató medál

8 950 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 13 g
Méretek 7 cm
anyaga

achát, vörösréz

stílus

fantasy, irodai

típus

nyaklánc

viselő

női

 

Történt valamikor régen egy távoli birodalomban, hogy egy bosszúálló boszorkány átkának hatására az emberek mind veszekedni kezdtek egymással, miközben fülük süketté vált mások észérveire. Egyre türelmetlenebbek és ingerültebbek lettek, felkapták a vizet a legjelentéktelenebb dolgokon is. Olyannyira rabul ejtette őket a folyamatos vitatkozás, hogy még aludni sem bírtak, sokan kimerültségükben holtan estek össze.

Az uralkodó és tanácsadói tehetetlenek voltak, az országban eluralkodott a káosz. Csupán egyvalaki volt, akit az átok nem tudott megfertőzni: egy Lilla nevű parasztlány, akinek olyan tiszta volt a szíve, mint senkinek a földön. Lilla csengő hangján földöntúli dalra fakadt, orgonaszín altatót bocsátva a birodalom lakóira, akik másnap frissen ébredve csak rossz álomnak vélték a korábban történteket.

Orgona Altató medálunk egy igazán különleges hangulatú ékszer. Rafináltan sodrott vörösréz szálak fonódnak indaszerűen egy levélformájú, felül fekete, alul lila színű festett achát kőre, amely látványos kristályos szerkezettel bír. A kövön is át van vezetve a drót, így biztonságosan simul bele a foglalatba, nem fog kiesni belőle, viszont törékeny, óvd a komolyabb fizikai hatásoktól. A medált megrendelheted önállóan vagy pedig választhatsz hozzá a kínálatunkból kétféle hosszúságú vörösréz vagy bőrlánc közül, amelyekkel kedved szerint viselheted.

Egyedi

A Merch Hunter minden ékszere egyedi, ahogy egyedi minden kézműves munkája, minden ásvány, és minden forma a természetben. A drúzás achát élénk lila mintázata is jellegzetes, amelyből pontosan ugyanilyet biztosan nem találunk. Ami azonban közös a Merch Hunter ékszerekben, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készül.

Ápolás

A medál anyaga miatt azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a krémek és parfümök is beletartoznak. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy a fém részek visszakapják természetes ragyogásukat. A vörösréz viselésének természetes velejárója, hogy esetenként megfoghatja a bőrt, de ezt nem mindenki tapasztalja. mégis egy kis zöldes-szürkés folt jelentkezne rajtad, ne ijedj meg, vízzel könnyen lemosható.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Orgona Altató medál” értékelése elsőként

Az alkotó: Mithrillion

Hiszek az Egyediben, életben tartom a Hagyományt és teret engedek a Fantáziának! Ez a hitvallásom, ez vezérli húsz éves törekvéseimet egy többezer éves szakmában. Akik ismernek, tudják, hogy Középfölde szeretete indított el az ötvösség felé.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Mithrillion_logokep

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >