Barion Pixel
HU / EN

Rézerdő Lelke medál

12 950 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 10 g
Méretek 5 cm
anyaga

vörösréz

stílus

fantasy, irodai

típus

nyaklánc

viselő

női

 

Mintha egy elvarázsolt őszi rengetegben kószálnál, ahol a nap időnként átvilágít a kacéran kunkorodó indák és a hulló levelek között, és megcsillantja előtted a megfelelő titkos ösvényt. Lassanként megérkezel az erdő szívébe, egy békés magaslathoz, épp időben ahhoz, hogy megfigyelhesd, ahogy a vörös napkorong belekóstol a távoli horizontba és pompás színek kíséretében átadja helyét a meleg színekben játszó alkonyatnak.

A Rézerdő Lelke medálunk egy nagyon különleges hangulatú ékszer. Meleg vörösréz szálak ölelnek védőn körül egy csodás narancsos-pirosas kerek festett achát követ. A medált megrendelheted önállóan vagy pedig választhatsz hozzá a kínálatunkból kétféle hosszúságú vörösréz lánc közül, amelyekkel kedved szerint viselheted.

 

Ápolás

A Merch-Hunter többi termékéhez hasonlóan ez is egy kisszériás kézműves ékszer, amelynek egyediségét garantáljuk. Nincs két teljesen megegyező belőle, hiszen a készítő legjobb szándéka ellenére sem ugyanúgy hajlik minden esetben a drót. Mindig akadhat egy kis eltérés a mintázatban, vagy a felhasznált ásvány árnyalatában, ami izgalmassá és egyedivé teszi az adott darabot.

A medál anyaga miatt azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a krémek és parfümök is beletartoznak. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy a fém részek visszakapják természetes ragyogásukat. A vörösréz viselésének természetes velejárója, hogy esetenként megfoghatja a bőrt, de ezt nem mindenki tapasztalja. mégis egy kis zöldes-szürkés folt jelentkezne rajtad, ne ijedj meg, vízzel könnyen lemosható.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rézerdő Lelke medál” értékelése elsőként

Az alkotó: Mithrillion

Hiszek az Egyediben, életben tartom a Hagyományt és teret engedek a Fantáziának! Ez a hitvallásom, ez vezérli húsz éves törekvéseimet egy többezer éves szakmában. Akik ismernek, tudják, hogy Középfölde szeretete indított el az ötvösség felé.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Mithrillion_logokep

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >