Barion Pixel
HU / EN
Akció - 15 %

Crescendo fülbevaló

9 950 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 12 g
Méretek 6 cm
viselő

női

típus

fülbevaló

stílus

fantasy, irodai

anyaga

ezüstözött réz, orvosi acél akasztó

 

Ha szereted a különleges kinézetű ékszereket, akkor neked bátran ajánljuk a Crescendot. Akár egy szolidabb, vagy egy merészebb outfithez vennéd fel, remek választás mindegyikhez. Rockkoncertre vagy irodába is nyugodtan hordhatod, de számíts rá, hogy meg fognak akadni a tekintetek rafinált mintáján és lekerekített, cseppszerű formáján, amely határozottságot és rendezettséget, ugyanakkor egy kis játékosságot is sugall. Minden színhez passzol és visszafogott eleganciát kölcsönöz a megjelenésednek.

A fülbevaló chainmaille, vagyis láncszövés technikával készült. A növekvő méretű furfangosan hajlított láncszemek úgy kapcsolódnak össze benne, mint a hangok egy kibontakozó zeneműben. Könnyedén a fülbe illeszthető kampós akasztóval, melynek anyaga orvosi acél, így nem fog fémallergiát okozni. Természetesen egy kis stopper is tartozik hozzá, ami az elvesztését megakadályozza. Hagyd, hogy a fém zenéje téged is magával ragadjon!

 

Ápolás

A Merch-Hunter többi termékéhez hasonlóan ez is egy kisszériás kézműves ékszer, amelynek egyediségét garantáljuk. Nincs két teljesen megegyező belőle, hiszen a készítő legjobb szándéka ellenére sem ugyanúgy hajlanak minden esetben a láncszemek: mindig akadhat egy kis eltérés a mintázatban, ami izgalmassá és egyedivé teszi az adott darabot.

A fülbevaló ezüstözött rézből készült, így elég ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, de azért azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek, parfümök is beletartoznak. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy a láncszemek visszakapják természetes ragyogásukat.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Crescendo fülbevaló” értékelése elsőként

Az alkotó: Terralegenda

Hú, mennyi türelmed van, mondják, én meg mosolygok magamban, mert tudom, hogy nincs. Inkább kitartásom van. Különböző mitológiák, kvázi-középkor, steampunk – szívesen vándorlok térben és időben, vadászom, ami szép, tartalmas, és felfelé emel.
Tudj meg többet alkotóinkról >
TerraLegenda-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >