Barion Pixel
HU / EN

Keleti Gyöngy fülbevaló

14 000 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 9 g
Méretek 9 cm
anyaga

magnezit, sárgaréz

stílus

fantasy, irodai

típus

fülbevaló

viselő

női

 

Ez a rendkívül nőies ékszer a közel-keleti bazárok forgatagát idézi fel színeivel és anyagaival. Ha vonz a varázslatos kelet misztikus világa és szereted a hosszú, egyenes vonalú fülbevalókat, ezzel a darabbal megteremtheted a megfelelő hangulatot. Izgalmassá és titkozatossá teszi a legegyszerűbb póló-farmer vagy irodai szettet, de egy nívós eseményen is megállja a helyét egy estélyi ruha kiegészítőjeként, ami mellett nem lehet elmenni dicsérő szó nélkül. Egy nyakat szabadon hagyó feltűzött, vagy egy rövid frizurával viselve még lélegzetelállítóbb lehetsz benne.

A Keleti Gyöngy fülbevaló chainmaille, vagyis láncszövés technikával készült. Felső része csillogó sárgaréz karikákból fonódik össze, amelyet mindkét irányból fehér magnezit gyöngyök zárnak le. A két kis alsó gömböt további láncszemek ölelik körül egy örvénylő mintában, ami egyébként a stabilabb rögzítésüket is szolgálja. Kampós akasztóval könnyedén a fülbe illeszthető és indulhatsz is a dolgodra. Kinek a szívét fűzöd vele láncra? 

Egyedi

A Merch Hunter minden ékszere egyedi, ahogy egyedi minden kézműves munkája, minden ásvány, és minden forma a természetben. Ebből a kisszériás fülbevalóból sem készülhetett két teljesen megegyező, egyedi a hófehér magnezit gyöngyök árnyalata, de az egymásba fonódó láncszemek formája is. Ami azonban a Merch Hunter ékszerben közös, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készül.

Ápolás

A fülbevaló sárgarézből készült, ezért azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek és a parfümök is beletartoznak. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy visszakapja természetes ragyogását.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Keleti Gyöngy fülbevaló” értékelése elsőként

Az alkotó: Terralegenda

Hú, mennyi türelmed van, mondják, én meg mosolygok magamban, mert tudom, hogy nincs. Inkább kitartásom van. Különböző mitológiák, kvázi-középkor, steampunk – szívesen vándorlok térben és időben, vadászom, ami szép, tartalmas, és felfelé emel.
Tudj meg többet alkotóinkról >
TerraLegenda-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >