Barion Pixel
HU / EN

Tincsecske fülbevaló – piros

2 900 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 2 g
Méretek 4 cm
anyaga

vörösréz

stílus

fantasy

típus

fülbevaló

viselő

női

 

Ha egy bájos, visszafogott, de ugyanakkor elegáns ékszert szeretnél, akkor válassz Tincsecske fülbevalóink közül, amelyeket több színben és hangulatban megtalálsz a webshopban. Játékos mintája egy ifjú lány bolondosan tekeredő haját idézi, árnyalatai pedig jókedvet csempésznek a legszürkébb hétköznapokba is. Ez a piros köves meleg tónusú ruhákhoz kiváló kiegészítő. Viselheted irodai szettekhez és elegánsabb öltözékekhez egyaránt. Paragrafus jelre hajazó formája miatt jogászoknak és hősnő lelkületűeknek különösen ajánljuk.

Bronzosan csillogó vörösréz drót tekeredik csalafintán ebben a fülbevalóban, az alján pedig egy szem színpompás gyöngy teszi még dekoratívabbá ezt az ékszert. Kampóval könnyedén a füledbe akaszthatod és már indulhatsz is a dolgodra.

Ápolás

A Merch-Hunter többi termékéhez hasonlóan ez is egy kisszériás kézműves ékszer, amelynek egyediségét garantáljuk. Nincs két teljesen megegyező belőle, hiszen a készítő legjobb szándéka ellenére sem ugyanúgy hajlik minden esetben a vörösréz drót. Mindig akadhat egy kis eltérés a mintázatban, vagy a felhasznált gyöngy árnyalatában, ami izgalmassá és egyedivé teszi az adott darabot.

A fülbevaló anyaga miatt azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a krémek és parfümök is beletartoznak. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy a láncszemek visszakapják természetes ragyogásukat. A vörösréz viselésének természetes velejárója, hogy esetenként megfoghatja a bőrt, de ezt nem mindenki tapasztalja. Ha a füleden mégis egy kis zöldes-szürkés folt jelentkezne, ne ijedj meg, vízzel könnyen lemosható.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tincsecske fülbevaló – piros” értékelése elsőként

Az alkotó: Mithrillion

Hiszek az Egyediben, életben tartom a Hagyományt és teret engedek a Fantáziának! Ez a hitvallásom, ez vezérli húsz éves törekvéseimet egy többezer éves szakmában. Akik ismernek, tudják, hogy Középfölde szeretete indított el az ötvösség felé.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Mithrillion_logokep

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >