Barion Pixel
HU / EN

Keleti Könnyed fülbevaló

10 499 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 9 g
Méretek 5 cm
anyaga

ezüstözött réz, hematit, karneol

stílus

fantasy, irodai

típus

fülbevaló

viselő

női

 

Mintha az alkonyi fényben játszó sivatagok homokja peregne ebben az ékszerben, az ezüstös csillogás pedig hipnotikus erővel húz egy messzi világba, ahol megfeledkezhetsz gondjaidról. Ezt a dekoratív fülbevalót a Közel-Kelet hangulata inspirálta. Ha téged is vonz misztikus története, ezzel a darabbal megteremtheted a megfelelő életérzést. Feldobja a legegyszerűbb hétköznapi vagy munkába járós öltözéket is, de egy elegánsabb alkalmi ruha kiegészítőjeként is megállja a helyét, aminek számos elismerő pillantást köszönhetsz majd.

A Keleti Könnyed fülbevaló chainmaille, vagyis láncszövés technikával készült. A két karneol és hematit gyöngyöt ezüstözött réz láncszemek ölelik körül egy örvénylő mintában, ami egyébként a stabilabb rögzítésüket is szolgálja. Kampós akasztóval könnyedén a fülbe illeszthető és már indulhatsz is a dolgodra. 

Egyedi

A Merch Hunter minden ékszere egyedi, ahogy egyedi minden kézműves munkája, minden ásvány, és minden forma a természetben. Ebből a kisszériás fülbevalóból sem készülhetett két teljesen megegyező, egyedi a vöröslő karneol gyöngyök árnyalata, de az egymásba fonódó láncszemek formája is. Ami azonban a Merch Hunter ékszerben közös, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készül.

Ápolás

A fülbevaló ezüstözött rézből készült, így elég ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, de azért azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek és a parfümök is beletartoznak. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy visszakapja természetes ragyogását.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Keleti Könnyed fülbevaló” értékelése elsőként

Az alkotó: Terralegenda

Hú, mennyi türelmed van, mondják, én meg mosolygok magamban, mert tudom, hogy nincs. Inkább kitartásom van. Különböző mitológiák, kvázi-középkor, steampunk – szívesen vándorlok térben és időben, vadászom, ami szép, tartalmas, és felfelé emel.
Tudj meg többet alkotóinkról >
TerraLegenda-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >