HU / EN

Rontó Álmok medál

8 950 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 19 g
Méretek 7 cm
anyaga

ónix, vörösréz

stílus

fantasy, irodai

típus

nyaklánc

viselő

női

 

Van egy Fekete Part egy kis északi szigetország déli részén, ahol vulkanikus eredetű kisebb-nagyobb éjszínű kövek borítják a fövenyt. A hosszú évszázadok folyamán az óceán fáradhatatlanul ostromolta, egyre nagyobbakat harapva a szélén álló meredek sirálylakta sziklákba. A parti köveket pedig ehhez a medálhoz hasonlóan gömbölydedre és simára csiszolta. Felejthetetlen a víz hullámzó moraja, ahogy a habok egy-egy roham után zúgva visszavonulnak a kavicsok közül, azok pedig surrogva egymáshoz koccannak. Csakúgy, mint a rossz álmok visszhangja a nyugtalanul töltött, forgolódós éjszakák után, miközben a konyhaszéken ülve a reggeli kávédat kevergeted.

Rontó Álmok medálunk egy igazán különleges hangulatú ékszer. Rafináltan tekeredő vörösréz szálak fonódnak indaszerűen egy cseppformájú felül fekete, alul sárgásfehér színű ónix kőre, amely látványos kristályos szerkezettel bír. A kövön is át van vezetve a drót, így biztonságosan simul bele a foglalatba, nem fog kiesni belőle, viszont törékeny, óvd a komolyabb fizikai hatásoktól. A medált megrendelheted önállóan vagy pedig választhatsz hozzá a kínálatunkból kétféle hosszúságú vörösréz vagy bőrlánc közül, amelyekkel kedved szerint viselheted.

Ápolás

A Merch Hunter többi termékéhez hasonlóan ez is egy kisszériás kézműves ékszer, amelynek egyediségét garantáljuk. Nincs két teljesen megegyező belőle, hiszen a készítő legjobb szándéka ellenére sem ugyanúgy hajlik minden esetben a drót. Mindig akadhat egy kis eltérés a mintázatban, vagy a felhasznált ásvány árnyalatában, ami izgalmassá és egyedivé teszi az adott darabot.

A medál anyaga miatt azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a krémek és parfümök is beletartoznak. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy a fém részek visszakapják természetes ragyogásukat. A vörösréz viselésének természetes velejárója, hogy esetenként megfoghatja a bőrt, de ezt nem mindenki tapasztalja. mégis egy kis zöldes-szürkés folt jelentkezne rajtad, ne ijedj meg, vízzel könnyen lemosható.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rontó Álmok medál” értékelése elsőként

Az alkotó: Mithrillion

Hiszek az Egyediben, életben tartom a Hagyományt és teret engedek a Fantáziának! Ez a hitvallásom, ez vezérli húsz éves törekvéseimet egy többezer éves szakmában. Akik ismernek, tudják, hogy Középfölde szeretete indított el az ötvösség felé.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Mithrillion_logokep

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >