Barion Pixel
HU / EN

Jáde Alkony nyaklánc

12 950 Ft

Elfogyott

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 15 g
Méretek 21 cm
stílus

fantasy, irodai

típus

nyaklánc

viselő

női

anyaga

festett jáde, vörösréz

 

Ez a nyaklánc már elkelt. Mivel egyedi tervezés, nem készült és nem is készül már belőle másik. De ne csüggedj, számos más egyedi tervezésű ékszert is találsz nálunk. Bízunk benne, hogy akad köztük olyan, amely ugyanennyire megtetszik majd!

Egyedi Tervezések

Dekadens középkori hangulat, érett erő és magabiztosság sugárzik ebből a meleg színekből összeállított nyakláncból, sőt, szecessziós vonások is felfedezhetőek benne. A lánc gazdag, óaranyra hasonlító, szimmetrikus látványát remekül kiegészíti a jáde mélyzöld árnyalata, ami élettel teli, burjánzó erdőket juttat az eszünkbe, ahol a meleg nyári nap sugarai vidáman ragyognak át a lombok között.

Bronzosan csillogó antikolt vörösrézből készült ez az ékszer, kézzel formázott, huzalozott és forrasztott láncszemekből, amelyek között sötétzöld festett jáde gyöngyök foglalnak helyet méltóságteljesen. Középső, medálszerű részén a rézkarikát – szintén kézzel – rusztikusra kovácsolták, közepéből egy kerek jáde kő figyel, mint egy keleti istennő igéző tekintete. A lánc kampóval rögzíthető, hossza szabályozható. 

Ápolás

A Merch Hunter minden ékszere egyedi, ahogy egyedi minden kézműves munkája, minden ásvány, és minden forma a természetben. Ebből a kisszériás nyakláncból sem készülhetett két teljesen megegyező, egyedi a méregzöld jádegyöngyök árnyalata, de az egymásba fonódó láncszemek formája, a kalapált gyűrű íve is. Ami azonban a Merch Hunter minden ékszerében közös, hogy szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készültek.

Ápolás

A nyaklánc antikolt vörösrézből készült, ezért azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom: ne fürödj vagy szaunázz benne!Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a krémek és parfümök is beletartoznak. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. A sima vörösrézzel ellentétben nem jellemző, hogy elszíneződést okozna a bőrön.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jáde Alkony nyaklánc” értékelése elsőként

Az alkotó: Mithrillion

Hiszek az Egyediben, életben tartom a Hagyományt és teret engedek a Fantáziának! Ez a hitvallásom, ez vezérli húsz éves törekvéseimet egy többezer éves szakmában. Akik ismernek, tudják, hogy Középfölde szeretete indított el az ötvösség felé.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Mithrillion_logokep

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >