Barion Pixel
HU / EN

Természet Öröme nyaklánc

(1 vásárlói értékelés)

14 490 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 20 g
Méretek 40 cm
stílus

törzsi

viselő

női

típus

nyaklánc

anyaga

labradorit, makramé fonal, polimer gyurma, sárgaréz

 

A vörös ásványgyöngyök és színjátszó központi kő élénk kontrasztja teszi a Természet Öröme nyakláncot hangsúlyos kiegészítővé. Természetes színvilága és anyagai játékosan dobják fel az üzletasszony homogén eleganciáját, de a harsányabb árnyalatok kedvelői és is könnyedén párosíthatják ruhatáruk kedvenc elemeivel. Ízléses színgazdagsága nem ok nélkül idézi bennünk a tavaszi rügyfakadások és a burjánzó természet már-már varázslatos életerejét!

A medál központi helyét egy színpompás labradorit alkotja, mely szeszélyesen mutatja más és más arcát különféle fényekben. Ezt az ásványt öleli körbe egy kerámia hatású polymer clay foglalat, gondosan munkált inka motívumokkal a felszínén. A medálhoz makramé fonállal kapcsolódik egy könnyed réz lógó, és a nyaklánc rész ásvány gyöngyeit is ilyen fonás rögzíti a helyükön. Így elmozdulni sem fognak és attól sem kell tartanod, hogy kihullanának a helyükről.

 

Ápolás

Minden ékszerünk kézműves munka, így mindegyikük egyedi is. Hiszen nincs két egyforma ásvány, bőr mintázat vagy kalapácsütés. A Természet Öröme nyaklánc labradoritjának is a természet szeszélyei szerint alakul ki a mintázata, ahogy a makramé munka, vagy az égethető gyurma szépsége is, hogy minden alkalommal kézzel formálják őket. Ami azonban közös ezekben a munkákban, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készül.

Kérünk, ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek, parfümök is beletartoznak. A nyaklánc alkalmi darabnak minősül, és bár természetesen annyit és olyan gyakran hordod, ahogyan te szeretnéd, mégis azt javasoljuk, hogy kellő körültekintéssel viseld! Ne gyűrd meg a makramé fonalat, ne ússz, ne aludj benne!


Természet Öröme nyaklánc termékről 1 értékelés

  1. orsolyab.toth

    Saját célra vettem a nyakláncot. Gyönyörű, igazán különleges darab, igényesen elkészítve. Csak ajánlani tudom!

Mondd el a véleményed

Az alkotó: Mukiellő

Szobrászkodtam, tanultam keramikusnak, voltam restaurátor. Az alkotás egyféle meditáció, jutalom az élettől. Imádom, ha egy ékszerben megjelenik egy kis indiai, mongol, vagy indiános vonal, de magyar motívumokból is csalogatok formákat.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Mukiello-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >