Barion Pixel
HU / EN

Sárkánypikkely nyaklánc

26 000 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 41 g
Méretek 10 cm
anyaga

alumínium, bőr, nikkelmentes szerelék

stílus

fantasy, irodai

típus

nyaklánc

viselő

női

 

Ez a nyaklánc egy igazi amazonos darab, olyan magabiztosságot és határozottságot sugároz viselőjéről, amit Jean d’Arc vagy egy felsőkategóriás varázslónő is megirigyelne. Előkelő megjelenést kölcsönöz, és azt sugallja, hogy veled aztán nem érdemes ujjat húzni, úgysem fog sikerülni rést ütni önbizalmad páncélján. Méltó kísérője lehet egy elegáns alkalmi ruhának, merészebbek pedig válasszák egy csinos kosztümhöz, amennyiben egy nehéznek ígérkező tárgyalásra készülnek. Garantáltan megfélemlíti majd az ellenséges feleket.

A Sárkánypikkely nyaklánc részben scalemaille technikával készült: alumíniumból kivágott fekete és ezüst színű pikkelyek rendeződnek egymást félig átfedve sárkánybőrszerű mintázatba, amely vértszerűen, lágyan felfekszik a mellkasra. Az alapanyag miatt így lényegesen könnyebb, mint ha másféle fémből készült volna. A lánc, amelynek szemeibe a pikkelyek kapaszkodnak, ugyanebből az anyagból van, aminek köszönhetően egy lágy, flexibilis ékszert kapunk eredményül. Annak érdekében, hogy a viselése ne legyen kényelmetlen, a hátoldalán egy vékony, puha bőrréteg került rögzítésre. A nyaklánc teljes hosszát karikasorral tudod szabályozni.

Ápolás

A Merch-Hunter többi termékéhez hasonlóan nincs két teljesen egyforma belőle, hiszen a készítő legjobb szándéka ellenére sem ugyanúgy hajlanak minden esetben a láncszemek. Minden ékszerünk kézműves munka, így mindegyikük egyedi is. Hiszen nincs két azonos kalapácsütés, ez teszi izgalmassá az adott ékszert. Ez az egyetlen darab készült csak belőle, az ékszer terv maga az, ami teljesen egyedi. Ami közös benne és az utánrendelhető ékszereink közt, hogy mindegyik szívvel-lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készült.

Kérünk, ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek, parfümök is beletartoznak. A nyaklánc alkalmi darabnak minősül, így természetesen annyit és olyan gyakran hordod, ahogyan te szeretnéd, mégis azt javasoljuk, hogy kellő körültekintéssel viseld. Ne sportolj, ne fürödj benne! Emellett időről időre érdemes ékszertisztító kendővel áttörölni, hogy a lánc és a pikkelyvért visszaszerezze természetes fényét.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sárkánypikkely nyaklánc” értékelése elsőként

Az alkotó: Terralegenda

Hú, mennyi türelmed van, mondják, én meg mosolygok magamban, mert tudom, hogy nincs. Inkább kitartásom van. Különböző mitológiák, kvázi-középkor, steampunk – szívesen vándorlok térben és időben, vadászom, ami szép, tartalmas, és felfelé emel.
Tudj meg többet alkotóinkról >
TerraLegenda-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >