Barion Pixel
HU / EN
Akció - 14 %

Romanov fülbevaló

11 990 Ft

Elfogyott

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 11 g
Méretek 5 cm
anyaga

ezüstözött réz, vörös tigrisszem

stílus

fantasy, irodai

típus

fülbevaló

viselő

női

 

Ez az elegáns fülbevaló egy előkelő orosz cárnőhöz is méltó lenne, aki egy egész birodalmat csavar az ujja köré – és mindezt a reggeli fésülködés előtt. Nem hivalkodó, de magabiztosságot és kifinomultságot sugároz viselőjéről, mint aki pontosan tudja, mit akar és milyen eszközökkel érheti el azt. Hordhatod ünnepi és alkalmi szettek szemrevaló kiegészítőjeként, vagy egy kényelmes, meleg színekből összeállított hétköznapi viseletet is feldobhatsz vele. Aztán csak győzd besöpörni a bókokat.

A Romanov fülbevaló chainmaille, vagyis láncszövés technikával készült. Összetett, de mégis könnyed virágminta az alapja, amely rézkarikákból fonódik össze. A belőlük képzett kis fészekben és az alján egy-egy csepp vörös tigrisszem kő teszi még dekoratívabbá, színük akár az alvadt vér… Ne félj, megfelelően rögzítve van mindkettő, nem fognak elgurulni. Kampós akasztóval könnyedén a fülbe illeszthető.

 

Ápolás

A Merch-Hunter többi termékéhez hasonlóan ez is egy kisszériás kézműves ékszer, amelynek egyediségét garantáljuk. Nincs két teljesen egyforma belőle, hiszen a készítő legjobb szándéka ellenére sem ugyanúgy hajlanak minden esetben a láncszemek: mindig akadhat egy kis eltérés a mintázatban, valamint a felhasznált ásványok árnyalatában, ami izgalmassá és egyedivé teszi az adott darabot.

A fülbevaló ezüstözött rézből készült, így elég ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, de azért azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek és a parfümök is beletartoznak. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy visszakapja természetes ragyogását.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Romanov fülbevaló” értékelése elsőként

Az alkotó: Terralegenda

Hú, mennyi türelmed van, mondják, én meg mosolygok magamban, mert tudom, hogy nincs. Inkább kitartásom van. Különböző mitológiák, kvázi-középkor, steampunk – szívesen vándorlok térben és időben, vadászom, ami szép, tartalmas, és felfelé emel.
Tudj meg többet alkotóinkról >
TerraLegenda-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >