Barion Pixel
HU / EN

Rézcsipke fülbevaló

14 000 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 13 g
Méretek 8 cm
anyaga

sárgaréz, üveggyöngy

stílus

fantasy, irodai

típus

fülbevaló

viselő

női

 

Ennek a fülbevalónak a mintája az arab kalligráfiával alkotott képek hangulatát idézi, mintha egy mecset vagy egy mór palota faláról származna, de rokoníthatjuk akár a gótikus kőcsipkés katedrálisok rózsaablakaival is. Könnyű belefeledkezni a kisebb-nagyobb rézgyűrűk szabályos geometrikus motívumának szemlélésébe. Bátran ajánljuk a sötét színek kedvelőinek, de akár egy világos szettel viselve is elegáns kiegészítő lehet ünnepi alkalmakra. Egy biztos, ezt az ékszert viselve mindenkit el fogsz bűvölni. Boszorkányok és gótok előnyben!
 

A Rézcsipke fülbevaló chainmaille, vagyis láncszövés technikával készült. A sárgaréz karikákból elbűvölő szimmetrikus virágminta rajzolódik ki, amelyek ragyogó színe remekül ellensúlyozza a fekete komolyságát. A középen képzett kis fészekben és az alján sejtelmesen csillogó éjszínű üveggyöngyök teszik még dekoratívabbá ezt a darabot. Ne félj, megfelelően rögzítve vannak, nem fognak elgurulni. Kampós akasztóval könnyedén a fülbe illeszthető.

 

Egyedi tervezés

Minden ékszerünk kézműves munka, így mindegyikük egyedi is. Hiszen nincs két egyforma ásvány, bőr mintázat vagy kalapácsütés. A Rézcsipke fülbevaló azonban egyetlen egyszer készült csak el, nincs belőle több, az ékszer terv maga az, ami teljesen egyedi. Ami azonban közös ezekben a munkákban, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készült.

 

Ápolás

A fülbevaló sárgarézből készült, ezért azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek és a parfümök is beletartoznak. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy visszakapja természetes ragyogását.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rézcsipke fülbevaló” értékelése elsőként

Az alkotó: Terralegenda

Hú, mennyi türelmed van, mondják, én meg mosolygok magamban, mert tudom, hogy nincs. Inkább kitartásom van. Különböző mitológiák, kvázi-középkor, steampunk – szívesen vándorlok térben és időben, vadászom, ami szép, tartalmas, és felfelé emel.
Tudj meg többet alkotóinkról >
TerraLegenda-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >