Barion Pixel
HU / EN

Kristály Fókusz nyaklánc

14 990 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Méretek 8 cm
anyaga

hegyikristály, pirit, sárgaréz

stílus

fantasy, irodai, kristály, törzsi

típus

nyaklánc

viselő

férfi, női, uniszex

Kis- és nagyhatalmú varázslók! Multicégek makrancos mágusai! Zenei fesztiválok bohém papjai és papnői! Van egy egyedülálló ajánlatunk, különösen ha a feltűnő ékszerek és a kristályok híve vagy. Hagyományosan az áttetsző hegyikristály a tisztánlátás és a bölcsesség jelképe, ezért ha egy domináns és tekintélyt parancsoló ékszerre vágysz, amely egyúttal professzionalizmust és élettapasztalatot is sugall, ebben a sejtelmes kristályékszerben nem fogsz csalódni.

A Kristály Fókusz nyaklánc többféle anyag felhasználásával készült, melyek harmonikusan egészítik ki egymást és egyedi látványt hoznak létre. Az ékszer szíve egy hasáb formára csiszolt, éterien áttetsző, különleges zárványokat tartalmazó hegyikristály (kb. 5 cm), amelyre az alkotó kiégethető gyurmából, úgynevezett polymer clayből formált egy kis fekete sapkát, amely foglalatul szolgál. A tetejét piritporral tette csillogóvá és ebben rögzítette a rézkarika akasztót is. Az ékszer tartozéka egy rézlánc is (35 cm), amellyel a nyakadba akaszthatod.

Egyedi

Minden ékszerünk kézműves munka, így mindegyikük egyedi is. Hiszen nincs két egyforma ásvány, bőr mintázat vagy kalapácsütés. A Kristály Fókusz nyaklánc arany pettyes zárványai is a természet szeszélyei szerint tarkítják az áttetsző hegyikristályt, és a piritpor díszítésnek is az a szépsége, hogy minden alkalommal kicsit máshogy fogja meg a polymer clay felületet. Ami azonban a Merch Hunter ékszerekben közös, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készült.

Ápolás

A nyaklánc természetes anyagokból készült, azért azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek, parfümök is beletartoznak. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy a láncszemek visszakapják természetes ragyogásukat.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kristály Fókusz nyaklánc” értékelése elsőként

Az alkotó: Nootkamenura

Nootkamenura, azaz viharmadár. Szabadság, nomád boszorkányság, törzsi fúzió. Az élet folyton változik, és az energia áramlásnak nem állok útjába. Így sok félét sokféleképp alkotok, épp amit a belső sugall. Ékszerek, ruhák, és megannyi titkos misztikum.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Nootkamenura-log+-

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >