Barion Pixel
HU / EN

Korall Alkony nyaklánc

12 900 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 15 g
Méretek 25 cm
stílus

fantasy, irodai

típus

nyaklánc

viselő

női

 

Meleg árnyalataival egy békés vízparti naplementét idéz ez az ékszer, amely derűs nyugalmat csempész a mindennapjaidba. Képzeld el, ahogy egy egész napos vándorlás és hajsza után megérkezel egy széles, nyugodt tó vagy a lágyan fodrozódó tenger partjára, leteszed a magaddal cipelt csomagokat és kényelmesen elhelyezkedsz a selymes fűben. Csendesedj el, figyeld a természet hangjait, gyönyörködj abban, ahogy a napkorong egyre közelebb kerül a láthatárhoz és a színek pillanatról pillanatra változnak.

Bronzosan csillogó antikolt vörösréz drót tekeredik csalafintán ebben a nyakláncban, amelyet narancsos-bordós színű apró korall kövek tesznek még dekoratívabbá. Középső, medálszerű részén különleges, finom művű aszimmetrikus minta bontakozik ki és vonzza magához a figyelmet. A lánc kampóval rögzíthető, hossza szabályozható.

 

Egyedi Dizájn

Minden ékszerünk kézműves munka, így mindegyikük egyedi is. A Korall Alkony nyaklánc korallgyöngyei is a természet szeszélyei szerint vesznek fel saját formát, és a vörösréz drót tekergésének is az a szépsége, hogy minden alkalommal kicsit máshogy hajlik. Ez a nyaklánc azonban egyetlen egyszer készült csak el, nincs belőle több, az ékszer terv maga az, ami teljesen egyedi. Ami közös benne és minden Merch Hnter ékszerben, hogy szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készült.
 

Ápolás

A nyaklánc antikolt vörösrézből készült, ezért azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. A sima vörösrézzel ellentétben nem jellemző, hogy természetes elszíneződést okoz a bőrön. A korall pedig egy élő, természetes anyag, ezért ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a krémek és parfümök is beletartoznak. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy a fém részek visszakapják természetes ragyogásukat.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Korall Alkony nyaklánc” értékelése elsőként

Az alkotó: Mithrillion

Hiszek az Egyediben, életben tartom a Hagyományt és teret engedek a Fantáziának! Ez a hitvallásom, ez vezérli húsz éves törekvéseimet egy többezer éves szakmában. Akik ismernek, tudják, hogy Középfölde szeretete indított el az ötvösség felé.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Mithrillion_logokep

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >