Barion Pixel
HU / EN

Kis Rézkereszt medál

7 690 Ft

1 készleten (utánrendelhető)

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 3 g
anyaga

vörösréz

stílus

fantasy, irodai, történelmi

típus

nyaklánc

viselő

férfi, női, uniszex

 

Kis Rézkereszt medálunkat meleg bronzszínű vörösrézből értő gonddal kovácsolták és forrasztották hagyományos kereszt formára, ezt követően pedig antikolva lett. A medált megrendelheted önállóan vagy pedig választhatsz hozzá a kínálatunkból kétféle hosszúságú vörösréz vagy bőrlánc közül, amelyekkel kedved szerint viselheted.

Egyedi

A Merch Hunter minden ékszere egyedi, hiszen egyedi minden kézműves munkája, minden kalapácsütés, és minden forma a természetben. Ebből a kisszériás rézkereszt medálból sincs két teljesen megegyező, az alkotó legjobb szándéka ellenére sem ugyanúgy formálódnak minden esetben az összetevők. Mindig akad egy kis eltérés, amely izgalmassá és egyedülállóvá teszi az adott darabot.

Ápolás

A medál anyaga miatt azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a krémek és parfümök is beletartoznak. A vörösréz viselésének természetes velejárója, hogy esetenként megfoghatja a bőrt, de ezt nem mindenki tapasztalja. mégis egy kis zöldes-szürkés folt jelentkezne rajtad, ne ijedj meg, vízzel könnyen lemosható.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kis Rézkereszt medál” értékelése elsőként

Az alkotó: Mithrillion

Hiszek az Egyediben, életben tartom a Hagyományt és teret engedek a Fantáziának! Ez a hitvallásom, ez vezérli húsz éves törekvéseimet egy többezer éves szakmában. Akik ismernek, tudják, hogy Középfölde szeretete indított el az ötvösség felé.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Mithrillion_logokep

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >