Barion Pixel
HU / EN

Hölgyek Vértje nyaklánc

18 900 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 30 g
Méretek 15 × 9 cm
anyaga

ezüstözött réz, üveg dárdagyöngy

stílus

fantasy, irodai

típus

nyaklánc

viselő

női

 

Azt mondják, egy igazi nőt valósággal felvértez egy jól megválasztott ékszer. Kétszeresen igaz ez, ha az az ékszer valóban a láncing fűzés fogásaival készült. A Hölgyek Vértje nyaklánc egyaránt nőies, és határozott ékszer, magabiztos, érett bájt kölcsönöz viselőjének. Eleganciája jól illik alkalmi ruhákhoz és hivatalos öltözékekhez egyaránt, mégis megbúvik benne annyi misztikum, hogy egy nagyhatalmú udvari varázslónő is elégedetten választaná az öltözékéhez.

A Hölgyek Vértje nyaklánc minden egyes láncszeme ezüstözött rézből készült, melyet készítője antikolt és polírozott. Ez adja a fémkarikák kellemes csillogását. Az egymásba illesztett szemek afféle könnyed „fémszövetet” képeznek, amely kiválóan felfekszik a mellkasra, végeit pedig légies, üvegből készült dárdagyöngyök zárják. A viselést egy kampós kapocs könnyíti meg, a nyaklánc teljes hosszát pedig a 3 centiméternyi karikasorral tudod szabályozni.

Súly: 30g

Lánc hossza: 27-30 cm

Láncing szélessége: 8 cm

Teljes nyakhossz: 35-38 cm

 

Egyedi Tervezés

Minden ékszerünk kézműves munka, így mindegyikük egyedi is. Hiszen nincs két egyforma ásvány, bőr mintázat vagy kalapácsütés. A Hölgyek Vértje nyaklánc azonban egyetlen egyszer készült csak el, nincs belőle több, az ékszer terv maga az, ami teljesen egyedi. Ami közös benne és az utánrendelhető ékszereink közt, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készült.

Ápolás

Kérünk, ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek, parfümök is beletartoznak. A nyaklánc alkalmi darabnak minősül, így természetesen annyit és olyan gyakran hordod, ahogyan te szeretnéd, mégis azt javasoljuk, hogy kellő körültekintéssel viseld. Ne sportolj, ne fürödj benne! Emellett időről időre érdemes ékszertisztító kendővel áttörölni, hogy a lánc és a láncvért visszaszerezze természetes fényét.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hölgyek Vértje nyaklánc” értékelése elsőként

Az alkotó: Terralegenda

Hú, mennyi türelmed van, mondják, én meg mosolygok magamban, mert tudom, hogy nincs. Inkább kitartásom van. Különböző mitológiák, kvázi-középkor, steampunk – szívesen vándorlok térben és időben, vadászom, ami szép, tartalmas, és felfelé emel.
Tudj meg többet alkotóinkról >
TerraLegenda-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >