HU / EN

Hegymély Fénye karkötő

17 000 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 18 g
anyaga

ezüstözött réz, hegyikristály, vörösréz

stílus

fantasy, irodai

típus

karkötő

viselő

női

Mintha a tünde és törpe barátság megtestesítője lenne a könnyed megjelenésű, fémekben gazdag karkötő. Benne rejlik a hegyek két érce, tiszta kristálya, a patakjain csillanó hideg fény, mégis kecses és légies. Mintha csak egy hóelf hercegnő kecses csuklójára szánta volna egy szemérmes, titokzatos törpekovács, hogy a maga eszközeivel hódolva, de tünde kedvesének ízléséhez illő ékszerben fejezze ki csodálatát.
 

A Hegymély Fénye karkötő chainmaille, vagyis láncszövés technikával készült antikolt ezüstözött rézből, mítikus számok felhasználásával: tizenkettő rafinált fonatú lánc-gömböt csillant a fény rajta, amelyek mellett hét szem jégszerűen áttetsző hegyikristály ragyogása teszi ezt a darabot még ellenállhatatlanabbá. Kampós kapoccsal rögzítheted az ékszert a kezeden, a lánc hosszát pedig a 4 centiméternyi vörösréz karikasorral állíthatod 17 és 21 cm között.

 

Egyedi tervezés

A Merch-Hunter többi termékéhez hasonlóan nincs két teljesen egyforma belőle, hiszen a készítő legjobb szándéka ellenére sem ugyanúgy hajlanak minden esetben a láncszemek: mindig akadhat egy kis eltérés a mintázatban, ami izgalmassá teszi az adott ékszert. Ez az egyetlen darab készült csak belőle, az ékszer terv maga az, ami teljesen egyedi. Ami közös benne és az utánrendelhető ékszereink közt, hogy mindegyik szívvel-lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készült.

 

Ápolás

A karkötő anyaga réz, így elég ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, de azért azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek, parfümök is beletartoznak. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy a láncszemek visszakapják természetes ragyogásukat. A vörösréz viselésének természetes velejárója, hogy esetenként megfoghatja a bőrt, de ezt nem mindenki tapasztalja. Ha a kezeden mégis egy kis zöldes-szürkés folt jelentkezne, ne ijedj meg, vízzel könnyen lemosható.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hegymély Fénye karkötő” értékelése elsőként

Az alkotó: Terralegenda

Hú, mennyi türelmed van, mondják, én meg mosolygok magamban, mert tudom, hogy nincs. Inkább kitartásom van. Különböző mitológiák, kvázi-középkor, steampunk – szívesen vándorlok térben és időben, vadászom, ami szép, tartalmas, és felfelé emel.
Tudj meg többet alkotóinkról >
TerraLegenda-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >