Barion Pixel
HU / EN

Hajadon Vértje nyaklánc

17 000 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 15 g
Méretek 15 cm
anyaga

bőr, nikkelmentes szerelék, türkinit, üveg dárdagyöngy, vörösréz

stílus

fantasy, irodai

típus

nyaklánc

viselő

női

Ez az ékszerünk a Hölgyek Vértje nyaklánc visszafogottabb és szűziesebb édeshúga. Ugyanakkor róla, mint a nővéréről is, elmondható, hogy rendkívül nőies és elegáns ékszer. Remek kiegészítője lehet ünnepi öltözeteknek, de akár egy munkahelyi outfitet is színesebbé tehetsz vele. A felhőtlen nyári eget idéző kék ásványgyöngyök vidámságot és játékosságot csempésznek a hangulatodba, a figyelemfelkeltő mintának hála pedig biztos, hogy nem maradsz észrevétlen a tömegben.

A Hajadon Vértje nyaklánc szíve antikolt, polírozott vörösrézből készült chainmaille, vagyis láncszövés technika. Mintája furfangosan egyesít egy virág és egy fordított háromszög motívumot. Mindegyik csúcsánál egy-egy égszínkék türkinit (festett howlit) gömb került rögzítésre. Alsó végét pedig egy apró levélforma fekete üveg dárdagyöngy zárja. A háromszög két felső csúcsához puha éjszínű bőrszálak csatlakoznak. A nyaklánc hossza rézből készült karikasorral szabályozható, amely a szerelékekkel együtt nikkelmentes, így nem okoz fémallergiát.

Egyedi tervezés

Minden ékszerünk kézműves munka, így mindegyikük egyedi is. Hiszen nincs két egyforma ásvány, bőr mintázat vagy kalapácsütés. A Hajadon Vértje nyaklánc azonban egyetlen egyszer készült csak el, nincs belőle több, az ékszer terv maga az, ami teljesen egyedi. Ami közös benne és az utánrendelhető ékszereink közt, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készült.

Ápolás

Kérünk, ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek, parfümök is beletartoznak. A nyaklánc alkalmi darabnak minősül, így természetesen annyit és olyan gyakran hordod, ahogyan te szeretnéd, mégis azt javasoljuk, hogy kellő körültekintéssel viseld. Ne sportolj, ne fürödj benne! Emellett időről időre érdemes ékszertisztító kendővel áttörölni, hogy a láncszemek visszaszerezzék természetes fényüket.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hajadon Vértje nyaklánc” értékelése elsőként

Az alkotó: Terralegenda

Hú, mennyi türelmed van, mondják, én meg mosolygok magamban, mert tudom, hogy nincs. Inkább kitartásom van. Különböző mitológiák, kvázi-középkor, steampunk – szívesen vándorlok térben és időben, vadászom, ami szép, tartalmas, és felfelé emel.
Tudj meg többet alkotóinkról >
TerraLegenda-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >