Barion Pixel
HU / EN

Habok Éke szett

21 900 Ft

1 készleten (utánrendelhető)

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 18 g
Méretek 23 × 19 cm
stílus

fantasy, irodai

típus

karkötő, nyaklánc

viselő

női

anyaga

gyöngy, vörösréz

 

A gyöngyökkel díszített finom vörösréz láncok diszkrét kiegészítői bármely hétköznapi öltözéknek, amit akármelyik menedzser-nimfa, iroda-tündér vagy hivatali álruhába bújt szirén is megirigyelne. Belesimul elegánsabb öltözékekbe, de akár vagányabb outfitekbe is csempész egy kis nőiességet. Gyengéd szépsége nem véletlenül emlékeztet minket lágyan fodrozódó hullámok fehérlő taréjára.

Nyaklánc:
Súly: 12 g
Hossz: 23 cm

Karlánc:
Súly: 6 g
Hossz: 19 cm

A halovány gyöngyök bele vannak forgatva a drótékszerbe, minden szemet átfűz egy drótszál, a rögzítésükhöz alkotónk egyáltalán nem használt ragasztót. Így attól a kellemetlen élménytől sem kell tartanod, hogy az összekötő anyag elenged és kihullanak. A központi medálok mintáját maratással alkották meg vörösréz lapokra és az S kapocs is kézzel készült, szintén vörösrézből.

 

Egyedi tervezés

Minden ékszerünk kézműves munka, így mindegyikük egyedi is. Hiszen nincs két egyforma ásvány, bőr mintázat vagy kalapácsütés. A Habok Éke szett gyöngyei is a természet szeszélyei szerint vesznek fel saját formát, és a medálok maratásának is az a szépsége, hogy minden alkalommal kicsit máshogy fogja meg a felületet. Ami azonban közös ezekben a munkákban, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készültek.

 

Ápolás

Kérünk, ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek, parfümök is beletartoznak. A vörösréz viselésének természetes velejárója, hogy esetenként megfoghatja a bőrt. Van, akinek sosem marad nyoma a bőrén, de ha rajtad mégis egy kis zöldes-szürkés minta jelentkezne, ne ijedj meg, lemosható. Sok minden befolyásolja, hogy tapasztalsz-e efféle elszíneződést. A lakóhelyed klímája, az aktuális időjárás és páratartalom, de még a bőröd PH értéke is, így ez is valahol egy igazán egyedi jellemző.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Habok Éke szett” értékelése elsőként

Az alkotó: Mithrillion

Hiszek az Egyediben, életben tartom a Hagyományt és teret engedek a Fantáziának! Ez a hitvallásom, ez vezérli húsz éves törekvéseimet egy többezer éves szakmában. Akik ismernek, tudják, hogy Középfölde szeretete indított el az ötvösség felé.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Mithrillion_logokep

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >