Barion Pixel
HU / EN

Egy Csepp Ég nyaklánc

19 000 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 25 g
Méretek 34 cm
anyaga

makramé fonal, merlinit, polimer gyurma

stílus

irodai, törzsi

típus

nyaklánc

viselő

női

 

Ha szereted a különleges kinézetű ékszereket, ez a nyaklánc igazán neked való. Szinte hipnotikus hatást kelt a márványos fekete-fehér kő, amely az éjszakai égen a fátyolfelhők közül kikandikáló tiszta holdfényt idézi. Akár egy idős vak sámán szemébe néznél, aki kiolvassa legtitkosabb gondolataidat is, ezt követően pedig ellát bölcs tanácsaival, amelyek utat mutatnak neked az életben.

Sokféle anyag felhasználásával készült ez a nyaklánc, amelyek harmonikusan kiegészítik egymást és egyedi látványt hoznak létre. Az ékszer szíve egy cseppformájú különleges merlinit, amely a dendrites opálok dekoratív családjába tartozik. E köré az alkotó kerámia hatást keltő kiégethető gyurmából, úgynevezett polymer clayből formált egy kerekded foglalatot, amelyet ornamentikus minta díszít. Felülről egy óarany színű rézkarika és azon egy, a foglalattal megegyező anyagból készült gyöngy kapcsolódik hozzá. A nyakba akasztható “lánc” részt bőrszálból, makramé technikával kézzel csomózták, amelyet gondosan válogatott fehér és halványsárga gyöngyök tesznek még tetszetősebbé. Legalul pedig egy, az ásványokhoz pompásan illő fekete bojt lengedezik.

 

Egyedi dizájn

Minden ékszerünk kézműves munka, így mindegyikük egyedi is. Hiszen nincs két egyforma ásvány, bőr mintázat vagy kalapácsütés. Az Egy Csepp Ég nyaklánc azonban egyetlen egyszer készült csak el, nincs belőle több, az ékszer terv maga az, ami teljesen egyedi. Ami közös benne és az utánrendelhető ékszereink közt, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készült.

Ápolás

Bár az ékszer nem tartalmaz sok fémet, azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje, amibe a krémek és parfümök is beletartoznak, mert ezek is roncsolhatják valamelyik összetevő szerkezetét. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egy Csepp Ég nyaklánc” értékelése elsőként

Az alkotó: Mukiellő

Szobrászkodtam, tanultam keramikusnak, voltam restaurátor. Az alkotás egyféle meditáció, jutalom az élettől. Imádom, ha egy ékszerben megjelenik egy kis indiai, mongol, vagy indiános vonal, de magyar motívumokból is csalogatok formákat.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Mukiello-logo

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >