Barion Pixel
HU / EN

Álmok Őre nyakánc

15 990 Ft

1 készleten

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Méretek 6 cm
anyaga

ametiszt, pirit, sárgaréz

stílus

fantasy, irodai, kristály, törzsi

típus

nyaklánc

viselő

női

Ez a misztikus fényű ametiszt kristály akár egy hatalmas varázsló kelléktárának, vagy egy tündér királynő koronaékszereinek is méltó dísze lehetne. Vannak, akik szerint erős védelmező energiákkal és pozitív rezgéssel járul hozzá viselőjének jó hangulatához. Mások egyszerűen csak élvezik előkelő és kifinomult ragyogását, amely elkíséri őket mindennapjaik során. A lila színhez több kultúrában is spirituális erőket társítanak, talán ezért emélkeztetett minket is az álmok világára, legyen szó akár éjjeli vagy nappali álmokról.

Többféle anyag felhasználásával készült ez a nyaklánc, amelyek harmonikusan kiegészítik egymást és egyedi látványt hoznak létre. Az ékszer szíve egy cseppformájú, csodás lila árnyalatokban játszó ametiszt kő, amelyre az alkotó kiégethető gyurmából, úgynevezett polymer clayből formált egy kis sapkát, amely foglalatul szolgál. A tetejét piritporral tette csillogóvá és ebben rögzítette a rézkarika akasztót is. Az ékszer tartozéka egy szintén antikolt réz lánc is, amellyel a nyakadba akaszthatod.

Egyedi

A Merch Hunter minden ékszere egyedi, ahogy egyedi minden kézműves munkája, minden ásvány, és minden forma a természetben. A mélysötét ametiszt formája is jellegzetes, amelyből pontosan ugyanilyet biztosan nem találunk. Ami azonban közös a Merch Hunter ékszerekben, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készül.

Ápolás

A nyaklánc természetes anyagokból készült, azért azt ajánljuk, hogy ne tedd ki olyan szélsőséges körülményeknek, mint a magas hő és páratartalom, így inkább ne fürödj és szaunázz benne. Ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek, parfümök is beletartoznak. Továbbá nem javasoljuk azt sem, hogy sport vagy alvás közben viseld, mert eldeformálódhat. Emellett érdemes időnként ékszertisztító kendővel is áttörölni, hogy a láncszemek visszakapják természetes ragyogásukat.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Álmok Őre nyakánc” értékelése elsőként

Az alkotó: Nootkamenura

Nootkamenura, azaz viharmadár. Szabadság, nomád boszorkányság, törzsi fúzió. Az élet folyton változik, és az energia áramlásnak nem állok útjába. Így sok félét sokféleképp alkotok, épp amit a belső sugall. Ékszerek, ruhák, és megannyi titkos misztikum.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Nootkamenura-log+-

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >