HU / EN

Agancs Ölelés nyaklánc

17 050 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Ha készletünkön felül rendelsz, kézműves partnerünk két héten belül elkészíti neked, és mi azon nyomban postázzuk!

Tömeg 64 g
Méretek 54 cm
anyaga

bőr, őzagancs

stílus

törzsi

típus

nyaklánc

viselő

férfi, női, uniszex

Nyers, ősi erő árad az Agancs ölelés nyakláncból. Természetes anyagai, az agancs jellegzetesen szerteágazó, növesztett formája tökéletes összhangot teremtenek, és ez a letisztult, natúr megjelenés önmagában hangsúlyt ad a kivételes kiegészítőnek. Merészebb, vagányabb öltözékekbe illeszkedik igazán jól. Akár a vadon szavát hallod meg benne, akár egy ork sámán, vagy barbár harcos öltözékéhez keresel ékszert, egy kis szelet a szellemvilág erejéből vele kísér majd.

A fonott, barna bőrszíj lazán öleli körbe a nyakat, a végeket záró kapoccsal pedig könnyen fel és le veheted. Készítője az agancsot két helyen is rögzítette a nyaklánchoz, így nem kell tartanod attól, hogy elválna, vagy kiugrana a helyéről, és rugalmasan követi a bőrfonal ívét mozgás közben is. Természetéből adódik azonban, hogy formája elágazik, elválik tőle.

Egyedi

Az Agancs ölelés nyaklánc természetes anyagokból tevődik össze, és nincs két olyan agancs, ami pontosan ugyanúgy hajlana, pontosan ugyanúgy növekedett volna. A bőr fonása is valódi kézműves munka, melynek gondos megmunkálása is hozzájárul az ékszer egyedi jellegéhez. Éppen ezért a termékfotó is szemléltető jellegű. Az anyagok, amelyekkel ez a nyaklánc készül természetüknél fogva specifikusak, megjelenésük, textúrájuk sok tekintetben hasonló, de részleteikben eltérőek is. Ezért két teljes mértékben azonos terméket biztosan nem rendelhetsz, mindegyikük egyedi. Ami azonban közös ezekben a munkákban, hogy mindegyik szívvel lélekkel, egy kézműves alkotó gondos munkájával készül.

Ápolás

Kérünk, ügyelj rá, hogy vegyszer ne érje az ékszeredet, ebbe pedig a kézkrémek, parfümök is beletartoznak. Természetes anyagoknál, mint a bőr, szaru, csont, vagy akár az igazgyöngy, kiemelten fontos, hogy ne érje semmi, ami nem kívánt kölcsönhatásba léphetne ezekkel az „élő” anyagokkal. A nyaklánc emellett alkalmi darabnak minősül. Hogy pontosan milyen gyakran és mennyi ideig hordod, természetesen te döntöd el, de már csak az agancs formája miatt sem javasolt benne például az alvás, vagy a sport. Illetve kerüld benne a fürdést, hosszú mártózásokat és olyan szélsőséges körülményeket, mint egy szauna.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Agancs Ölelés nyaklánc” értékelése elsőként

Az alkotó: Nootkamenura

Nootkamenura, azaz viharmadár. Szabadság, nomád boszorkányság, törzsi fúzió. Az élet folyton változik, és az energia áramlásnak nem állok útjába. Így sok félét sokféleképp alkotok, épp amit a belső sugall. Ékszerek, ruhák, és megannyi titkos misztikum.
Tudj meg többet alkotóinkról >
Nootkamenura-log+-

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

Unique design jewelry

There is only one item made of our unique design jewelry. Since the creator made one piece only, you will surely not run into the exact same jewelry anywhere.

Shop>

New arrivals

Here you can find our latest items. We endeavor to refresh our supplies to present ever more types of jewelry and ever more worlds of fantasy to you.

Shop >